On Your Mark, Get Set, Go! Panduan Zero To Hero untuk berjaya sebagai Perunding Hartanah

Setiap Perunding Hartanah Perlu Miliki Buku Ini!!

Himpunan pengalaman 6 tahun dari saudara Ahmad Firdaus Mahmood dan soalan-soalan lazim dalam bidang rundingan hartanah untuk memudahkan anda bermula dan kekal dalam kerjaya perunding hartanah.


11 Derita Hartanah

Aidil Ratna Edorra yang berpengalaman 9 tahun sebagai peguam hartanah berkongsi 11 derita yang ditanggung oleh pemilik dan penjual hartanah dalam transaksi hartanah jika tak berhati-hati membeli.

7 SEBAB UTAMA ANDA PATUT BACA EBOOK INI!!

  1. Faham status rumah sebelum membeli hartanah
  2. Hakmilik Hartanah yang tidak mempunya Strata / Individual tittle
  3. Kesan Beli rumah yang pemaju dah gulung tikar
  4. Kesan tidak menyemak Nilai Pasaran Hartanah
  5. Kesan Pemilik Hartanah yang Bankrupt​
  6. Membeli rumah dari yang pemiliknya telah meninggal dunia
  7. Faham kesan tandatangan Perjanjian Jual Beli sebelum pinjaman diluluskan

Boom! 40 Bom Hartanah Yang Patut Anda Elak Sebelum Beli Hartanah

Ketahui Kaedah Buat Duit Dengan Selamat Dalam Pelaburan Hartanah dan Bertindak Untuk Elak Kesilapan Dalam Pembelian Hartanah, Walaupun Harga Rumah Tengah Murah Gila!


Tambah Ilmu Sebelum Rugi Ratusan Ribu Ringgit Dan Juga Berbulan Malah Bertahun Masa Menunggu Transaksi Hartanah Selesai!


BIJAK GUAMAN HARTANAH DALAM MASA 1 JAM

https://fadzly.com/category/galeri-ebook/2

PENULIS : SALKUKHAIRI ABD SUKOR,
PEGUAM HARTANAH,
TIMBALAN PRESIDEN K-LITERASI

MUKA SURAT : 103 MUKA SURAT WARNA WARNI

BIODATA PENULIS PENULIS: Salkukhairi berpengalaman luas dalam bidang perundangan hartanah selama lebih 19 tahun dan mempunyai firma guaman sendiri. Telah mengendalikan ribuan kes berkaitan urusan jual beli hartanah. Merupakan Pengasas dan Mantan Presiden Persatuan Guaman Hartanah Malaysia (HARTAGUAM).

Beliau selalu menulis di FB Page beliau berkongsi tentang ilmu perundangan hartanah. Tulisan-tulisan beliau juga kerap disiarkan di media cetak mahupun di media online.

Beliau kerap dijemput sebagai penceramah di seminar dan forum berkaitan hartanah dan pernah muncul di beberapa rancangan bual bicara di televisyen.


MUDAHNYA URUSNIAGA HARTANAH

MUKA SURAT : 145 M/S

PENULIS : SALKUKHAIRI ABD SUKOR (PEGUAM HARTANAH, PENGERUSI GEMPHAR)

RINGKASAN:

1. EBOOK ini ditulis khusus untuk rakyat Malaysia memahami tentang prosedur dan tips mudah urusan jual beli hartanah dari sudut perundangan dan amalan guaman hartanah terkini di Malaysia.

2. Walaupun ini adalah makalah undang-undang, tetapi bahasa yang digunakan adalah menggunakan bahasa orang awam yang sangat mudah difahami dan santai.

3. Dalam ebook ini terdapat 20 bab yang menceritakan tentang tips, panduan dan prosedur urusan urusniaga dan jual beli hartanah.


Bijak Merancang Wang

Penulis : Afyan Mat Rawi

E-Learning Seminar Merancang Wang atau #eSeminarBMW adalah rangkuman modul mengurus kewangan yang dimulai dengan pembentukan mindset kewangan yang betul dan kemudian diikuti dengan profil kewangan dari mula mendapat gaji, mengumpul harta, menguruskan hutang, membuat simpanan, melanggan takaful, merancang persaraan, membayar zakat sehinggalah kepada pengurusan wasiat dan pusaka.

Ia dibangunkan sejak lebih 10 tahun dan dipersembahkan kepada ribuan peserta melalui siri-siri ceramah, program, bengkel dan Seminar Bijak Merancang Wang #SeminarBMW di seluruh negara, ia turut digunakan oleh para konsultan kewangan di INFAQ Consultancy untuk membantu pelanggan.

Ini pertama kali dipersembahkan dalam bentuk rakaman video, dan disertakan bersama ebook dalam pakej #eSeminarBMW.


100 Tools Usahawan Internet

Pendedahan ilmu & tools terbaik untuk usahawan internet gunakan semaksimum mungkin di hujung jari sahaja. Jimat kos, masa dan tenaga dengan apps, system, software & shortcut yang dibongkar dalam ebook terbaru ini.

Rahsia Bisnes Online Yang Menguntungkan!

Inilah yang dinanti-nantikan usahawan pendedahan eksklusif rahsia terbaik yang boleh jimatkan kos sehingga 5 angka sebulan. Ilmu toolset ini adalah antara yang digunakan oleh para jutawan internet marketer dunia.