PENDAFTARAN RESIDENSI RUMAWIP SETAPAK DIBUKA!

Temui rumah impian anda di Residensi Max II, sebuah pangsapuri kediaman yang terletak di lokasi utama Setapak, Kuala Lumpur.

Dengan tempoh pegangan pajak 99 tahun dan susun atur 801 kaki persegi yang luas, hartanah ini menawarkan gabungan keselesaan dan kemudahan yang sempurna untuk anda dan keluarga anda.

Mempunyai 3 bilik tidur dan 2 bilik mandi, Residensi Max II memastikan ruang yang mencukupi untuk semua orang berehat dan bersantai.

Dengan jangkaan siap dijadualkan pada 2028, anda bakal memiliki rumah baharu yang memenuhi taraf kehidupan moden.

Salah satu kelebihan utama Residensi Max II adalah berdekatan dengan pelbagai kemudahan akses berdekatan dengan bandaraya Kuala Lumpur.

Anda akan mendapati diri anda dikelilingi oleh pelbagai kemudahan, menjadikan kehidupan seharian menjadi mudah.

Selain itu, perumahan ini mempunyai pejabat pengurusan dan rumah pengawal, memastikan persekitaran hidup yang selamat dan terjamin untuk penduduk.

Pengangkutan awam menjadi tumpuan utama di Residensi Max II, kerana ia terletak secara strategik berhampiran Stesen MRT di Jalan Langkawi. Dengan jarak berjalan kaki kurang daripada 510 meter, perjalanan ulang-alik menjadi mudah, membolehkan anda menerokai bandar dengan lebih cepat dan efisyen.

Jangan lepaskan peluang untuk menghubungi Fadzly Yusof Perunding Hartanah anda!

 

Alami gabungan kesempurnaan, keselesaan, kemudahan dan kehidupan kontemporari. Bertindak sekarang dan mulakan babak baharu dalam kehidupan anda di Residensi Max II Setapak.